Възстанови баланса на тялото чрез Ендобиогенна медицина

Дата: 21-02-2023 - 22-02-2023

Час: 10:00 - 17:00

Местоположение: София, България

Второто издание на Международната бюти конференцията 2023 отново ще се проведе във формат двудневно събитие – с присъствие на живо. Домакин на събитието и през идната година ще бъде Гранд хотел Милениум София. След успеха на първата конференция, нашето желание отново е да предоставим достъп на всички професионалисти от България и чужбина, които се развиват в бюти индустрията, до актуална информация, полезни контакти и възможности за тестване на най-новите процедури и уреди.

За кого е предназначена Международна бюти конференция 2023?

Конференцията е насочена към специалисти, работещи в сферата на здравето и красотата: терапевти, козметици, дерматолози, фризьори, маникюристи, собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици, дистрибутори и други.

Защо да посетите Международна бюти конференция 2023?

  • И през 2023 сме подготвили богата програма с лекции, демонстрации, презентации. За тяхното представяне сме поканили водещи международни експерти и брандове в областта на бюти индустрията.
  • Само на това събитие ще имате възможност да получите много нови ценни знания от световноизвестни специалисти, в своята област като Антъни Уитакър и д-р Шарбел Аби Шахин.
  • Ще научите повече за ендобиогенната медицина, която се основава на най-актуални научни изследвания в областта на физиологията на човека.
  • В експо зоната ще видите демонстрации на живо и ще тествате индивидуално най-модерните процедури и уреди.
  • Ще можете да създадете полезни бизнес партньорства с различни дистрибутори, производители, доставчици и колеги от бюти сектора и други бизнеси, които може да ви бъдат полезни.
  • Ще имате възможност да обмените идеи и да обсъдите актуални проблеми в бранша с други терапевти.
  • Ще се информирате за най-новите тенденции в сферата на здраве и красотата.

Конференцията ще се проведе на английски език със субтитри на български.

Сподели:

Други събития

Конференция по Ендобиогенна медицина

„Нашето здраве заслужава най-доброто“

Прочети повече

Ендобиогенна медицина - Глобалният подход към нашето здраве

Ендобиогенна медицина на тема "Глобалният подход към нашето здраве" с водещ д-р Шарбел Аби Шахин. 

Прочети повече

Възстанови баланса на тялото чрез Ендобиогенна медицина

Второто издание на Международната бюти конференцията 2023 отново ще се проведе във формат двудневно събитие – с присъствие на живо.

Прочети повече